info@ecoles.si

031/369-908

Obdelava osebnih podatkov in piškotki

Pokličite nas na številko 031 369 908

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti spletne strani je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Spletno stran upravlja podjetje Ekoles proizvodnja d.o.o.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik preko spletne strani www.ecoles.si zbira osebne podatke strank. Kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Na naši spletni strani shranjujemo naslednje podatke

  • Analitika ( IP naslovi )
  • Podatki ki so poslani preko kontaktnega obrazca ( Ti podatki se hranijo do konca povpraševanja)
  • E mail oglaševanje

 

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

 

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših strank.

Osebnih podatkov pod nobenim pogojem dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba.

Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

Osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili zbrani. Upoštevamo samo privolitve posamezmika.

Osebne podatke strank, ki so privolile v prejemanje obvestil o naših novostih in dogodkih, bomo uporabili samo za obveščanje po e-pošti.

Osebne podatke strank, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili samo za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov Ekoles proizvodnja d.o.o.

Lahko  nas kontaktirate na email naslov : info@ecoles.si ali nas pokličete na številko 031/369-908

 

 

Na vašo zahtevo, bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic lahko od vas zahtevamo dodatne podatke. Če dokažemo da vas ne moremo identificirati lahko ukrepanje zavrnemo.

Odjava od obveščanja

Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli,v prejetem sporočilu samo kliknete na povezavo za odjavo.Lahko pa nas tudi kontaktirate na info@ecoles.si ali na telefonsko številko 031/369-908.

Če boste po odjavi še sprejemali sporočila, nas nemudoma kontaktirajte. In bomo zadevo uredili.

Pravica do pritožbe

Če menite, da kršimo veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko  oddate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

 

 

Piškotki

Piškotke uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi naše spletne strani. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se ob vašem obisku začasno shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi ter poveča vaše spletne izkušnje. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne omogočajo identifikacije posameznika. Piškotki pogosto vsebujejo edinstveni identifikator – anonimna številka, ki se generira povsem naključno in se shrani na trdem disku računalnika. Nekateri piškotki se zbrišejo po končanem delu oziroma uporabi spletne strani, nekatere ostanejo na vašem računalniku dlje časa.

Vrste piškotkov

1.Lastni piškotki

(angl. 1st party cookies) so s spletnega mesta, ki si ga uporabnik ogleduje, in so lahko trajni ali začasni. Spletna mesta te piškotke uporabljajo za shranjevanje informacij, ki jih bodo znova uporabila, ko uporabnik naslednjič obišče to mesto.

2.Drugi piškotki

Drugi piškotki (angl. 3rd party cookies) izvirajo od drugih, partnerskih spletnih mest. Tretje strani lahko na ta način zbirajo podatke o uporabnikih z različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, npr. za ugotavljanje priljubljenosti. Spletna stran, ki jo obiščete, lahko npr. vsebuje spletno stran za izmenjavo videoposnetkov, YouTube, ki uporablja svoje piškotke.

Zakaj dovoliti uporabo piškotkov?

-Informacije, ki jih vsebujejo piškotki, služijo za zagotavljanje boljše izkušnje pri uporabi spletne strani oziroma za zagotavljanje večje kakovosti storitev

-Omogočajo prepoznavanje vašega računalnika, tako da vam pri določeni nalogi ali med sejo (npr. pri  izpolnjevanju spletnih formularjev ali spletnih anket) ni treba večkrat vnašati istih podatkov

-Omogočajo brezhibno delovanje video – predvajalnikov

-Merijo število uporabnikov različnih storitev in omogočajo enostavno uporabo teh storitev ter –  zagotavljajo ustrezno zmogljivost za doseganje visoke hitrosti, delovanja sistema. Piškotki so v pomoč pri  analiziranju anonimnih podatkov, kar nam omogoča razumevanje interakcije med uporabniki in  različnimi aspekti naših spletnih storitev, zato da jih lahko še dodatno izboljšamo.

Kaj se zgodi, če piškotkov ne sprejmete?

Če piškotkov ne sprejmete, se določene funkcije na tej spletni strani  ne morejo pravilno  prikazati ali izvesti. To lahko povzroči omejene možnosti uporabe te spletne strani in se negativno odraža pri delovanju spletne strani in prikazu vsebin ter vpliva na vašo uporabniško izkušnjo.

To se lahko nanaša npr. na naslednje aspekte:

-Osebna izkušnja pri uporabi spletne strani

-Ogled videoposnetkov

-Možnost všečkanja posameznih vsebin na spletni strani in funkcije ”deli” na družbenih omrežjih

-Prikaz vključenih vsebin

-Katere piškotke imamo na strani

Trenutno imamo na spletni strani dve različni vrsti sledenja uporabniškim dejavnostim na strani za zagotavljanje boljše storitve. Kot prvo uporabljamo Google Analytics, ki nam omogoča, da vam ponudimo tisto kar iščete. In kot drugo uporabljamo sledenje povezavam s socialnimi omrežji, ki so potrebna za povezavo na strani.

ZA VSE NAŠE STORITVE VAM NUDIMO GARANCIJO NA DELO IN MATERIAL!!!

Pošljite brezplačno povpraševanje

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo osebnih podatkov?